Video’s
 

Peter Stuyvesant


Van First Floor is Peter Stuyvesant één van de historische personages uit het Gouden Eeuw die vaak als gastheer in het West Indisch huis in Amsterdam optreed. Stuyvesant was de laatste gouverneur van Nieuw Amsterdam totdat het door de Engelsen werd overgenomen.

Panorama Fashion Fair in Berlin

January  2016


As the promotion pilot for

PME Legend, I once again

wandered the halls of the Berliner Messe amongst the many booths of fashion products.

PME Lengend is one of the great brands of the Just Brands company based in the Netherlands.

De Zeemeerminnen


Speciaal voor Schuberg Philis op hun jaarlijkse familie strandfeest op 28 juni 2014 hebben Hans & Hans 2 super gladde zeemeerminnen neergezet. Meligheid op en top tussen de vis en schelpdier gerechten mmmm lekker zeg.

De pakken waren speciaal vervaardigd door Jeanine.

My Gooi


The Basketball Dream

The Surgeons

Klik op de links  hieronder en kijk naar

The Surgeons

The Surgeons werd ingezonden naar My Røde Reel om mee te doen aan een 3 min. short film competitie. The Surgeons haalde de finalisten bij de jury prijs en tevens bij de finalisten voor beste acteren.


Tom, and Andy are two splendid surgeons that you won't find in your local hospital.
They work hard, fast, and extremely precise, and with the right touch of music, and a good sense of humor they'll be gone before you know it.

Produced by We Can Do It Productions

De Visser met een levens echt grote vis.


           Verse uit het water al flapperend op uw feest.

Hans Bult-Borgers in de rol als een Amerikaans CEO


Klik op de Youtube link hieronder voor de OC Waterloo film


https://youtu.be/KPuUh4sBam8één van Europa's meest gerespecteerde fabrikanten op het gebied van luchtverdeelapparatuur. Gedurende bijna een eeuw hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit van onze producten en klantenservice. Onze historie in combinatie met onze directe betrokkenheid in talloze aansprekende projecten in binnen- en buitenland heeft geleid tot een solide basis om onze leidende rol in de ventilatiebranche voort te zetten.