First Floor Theaterbedrijf

 

     Typetjes kunstenaar      Foto’s     Video’s      Blog      Opdrachtgevers      Contact

©  2010, Hans Bult-Borgers

 “ Comedy is a serious business.

A serious business with only one purpose…

to make people laugh.” -Mel Brooks


Typetje, animatie acts, grappenmaker, lolbroek, gangmaker, mafkees, grapjas,


hoe u het noemt de de typetjes kunstenaar van First Floor is overal inzetbaar voor elk thema en op uiteenlopende locaties. Tijdens personeelsfeesten, festivals, kick-offs, incentives, openingen, congressen, seminars of andere evenementen, inmiddels heeft hij alle hoeken van Nederland en het buitenland gezien.


In feestzalen, kastelen, binnen- of buiten, bussen, vliegtuigen en schepen, bij u op kantoor, op het dak of in een pand in aanbouw niets is te gek (alles in overleg natuurlijk).

 

Ook op handelsbeurzen kan hij solo of met collega acteurs voor uw bedrijf de drempel verlagen en het aantal bezoekers op uw stand verrassend verhogen. De diensten van uw zaak en uw producten kan hij/zij op een ludieke wijze promoten. Door ruim van te voren met u te bespreken hoe hij/zij speciaal voor u en uw bedrijf zo doel treffend mogelijk kunnen zijn.


Met een ruime variatie aan komische acts en humoristische personages zorgen deze creatieve improvisatie kunstenaar vaak voor onvergetelijke momenten. First Floor is het adres voor professionele typetjes acteurs.“Alles kan tenzij het niet kan en als het niet kan dan hebben

wij daar ook iets voor”.